maanantai 21. joulukuuta 2015

Terveisiä joulumarkkinoiltaNyt on kyllä vierähtänyt viime teksteistä aikaa. Koko syksy on mennyt jotenkin aivan hirveää haipakkaa. Joulu lähestyy jo pikkuhiljaa niin on aikaa hetkinen hengähtää.

Hipposhallissa oli Järjestöjen Joulumarkkinat 5.12.2015. Kunnianhimoisella tavoitteella päätettiin kädentaitajaserkkujen kanssa ottaa yhteinen pöytä messuilta ja lähteä myymään. Niinhän siinä sitten kävi, että hiukan viime tippaan jäi valmistelut messujen osalta. ;) Niinhän sitä kuitenkin sanotaan, että pienen paineen alla ihminen on tehokkaimmillaan.

Messuilla väkeä liikkui mukavasti (noin 4500 henkeä) päivän aikana. Hyvin oli mainostettu, mutta tuntuu ettei kuitenkaan kovin monella tutulla ollut markkinoista etukäteen tietoa. Ensi vuonna siis enemmän vielä puskaradio käyttöön! ;) Ihmiset olivat liikkeellä hyvällä ja jouluisella mielellä. Tunnelma oli mukava ja kaiken kaikkiaan järjestäjän osalta kaikki käytännön asiat oli hoidettu tosi mallikkaasti. Myyjillä oli mukana ihania ja kauniita esineitä. Joitain pieniä hankintoja tuli itsekin tehtyä.

Itselläni myynnissä oli bambuisia tiskirättejä, koruja mm. lusikoista sekä hopeasta, uniikkeja sisustustauluja, pellavaisia kuusenkoristeita sekä joitain yksittäisiä neulottuja/virkattuja/ommeltuja juttuja. Olin kyllä ihan tyytyväinen siihen mitä markkinoilla tavaraa meni. Tosin sitä saattoi olla mukana hiukan ylimitoitetusta, joten paljon jäi tuleviin myyjäisiin ja pukin konttiin.

Nöyrä kaikille kanssa myyjille ja järjestäjille. Ensi vuonna uudestaan ;) Jos jäi sinulta tänä vuonna väliin, laitahan ensi vuodelle kalenteriin jo ylös päivä 10.12.2016. Lisää tietoa tämän vuoden markkinoista löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti