maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kaapin täydeltä vanhoja kuppeja

Laitetaan nyt välillä vähän jotain muutakin tänne kuin kädentaitoja. Myös koti ja sisustaminen on itselleni kovin lähellä sydäntä. Sisustaminen ei tarkoita ainoastaan verhoja ja sohvatyynyjä. Siihen kuuluu myös kaikki mitä kaappien sisältä löytyy. Ja sitä tavaraahan meiltä löytyy :D

Sisustustyylini on hyvin maalaisromanttinen, paljon vanhaa, tuunattua sekä uutta sekoitettuna yhteen hyvällä maulla. Ainakin omasta mielestä ;) Toki mielipiteitä varmasti on monia. Koti pitää kuitenkin tehdä sellaiseksi, että siellä itse viihtyy- ei sellaiseksi, että vieraat siellä viihtyvät.

Nyt olen kovasti kaappeja siivoillut ja miettinyt miltä oikeasti haluan kotini näyttävän. Myös kaapeista käsin. Paljon parittomia astioita lähti nyt iso satsi kirpputorille.

Kirpputorikierroksellani löysin kuitenkin aarteen, jonka halusin kaappini täytteeksi. Harvoin sieltä oikeasti löydän jotain, mitä olen pitkään etsinyt. Nyt löysin ja se pelasti päiväni. Se on kuvassa vasemmassa alalaidassa oleva muki.

Maalaisromanttisesta tyylistäni huolimatta minussa näköjään elää pieni retrolyyli. Nämä aarteeni ovat nyt sitä sarjaa :) Kahvi maistuu näistä mukeista aivan erityisen hyvälle <3

Mukien nimeä en yhtään tiedä. Sen verran olen selville saanut, että ovat 70-luvun kuppeja. Pohjassa on printti Made in england. Nyt pitää vaan jatkaa etsintöjä, josko löytäisi vielä muutaman lisää jostain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti