torstai 17. syyskuuta 2015

Ensimmäisiä myytäviä


Nyt lähti tiskirättitouhu lapasesta. Nyt näitä olisi sitten ihan myytäväksi asti.Valmiita rättejä taitaa nyt olla viitisentoista kappaletta ja lisää tulee kovaa vauhtia. :)

Rätit on tehty osa blend bamboo (70% bambua ja 30% puuvillaa) langasta ja osa novitan puuvilla-bambu langasta (52% puuvillaa ja 48% bambu-viskoosia). Ilmeisesti tuo enemmän bambua sisältävä lanka on parempaa sen suhteen, ettei haju tartu niin hyvin. Itselläni on käytössä molemmanlaisia enkä ole huomannut mitään eroa.  Pestä voi koneessa 60 asteessa ja silittää yhdellä pisteellä. Pari vuotta on itsellä ollut vanhin rätti käytössä. Paljon olen pessyt, mutta edelleen hyvin pyyhkii ;)

Rätin hyviä puolia on sen ekologisuus ja hygieenisyys. Olen huomannut, että itse tulee paljon useammin näitä rättejä pestyäkin niin ei pääse pöpöt niin kertymään.

Käytöstä sen verran olen itse huomannut, että parhain imuteho räteissä tulee parin kolmen pesukerran jälkeen ja siitä eteenpäin.

Hinnaksi räteille olen laskenut 8e/kpl + postikulut kirjeenä. Tästä hyvä joululahjaidea, joka menee kätevästi myös painon puolesta tavallisella kirjeen postimaksulla perille. Käyttöön menee varmasti kaikilla. Värivaihtoehtoja on loputtomasti ja tilauksesta niitä teen :)
 Jouluksi jos haluaa vaikka useampiakin niin kannattaa tilata hyvissä ajoin ;) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti