torstai 19. helmikuuta 2015

Virkatut pienen ihmisen töppöset

Pinterestin ihanassa maailmassa on vaikka millä mitalla inspiroivia ohjeita. Sieltä jokin aika sitten bongasin syötävän suloiset pienet vauvan ugg-kengät. Ei muuta kuin tuumasta toimeen siis. Ohjeen löydät täältä ruotsiksi/englanniksi: http://bautawitch.se/2014/01/04/diy-virkade-baby-uggs/

Mielestäni ei ollut kovin hankala suomentaa ja kuvat ovat erittäin hyvät, mutta mikäli joku ei ymmärrä niin voin auttaa ohjeen tulkinnassa. Saatanpa jossain vaiheessa sen yrittää itsellenikin tänne suomentaa. :)

Lanka, jota itse käytin on melko paksua lankaa. En tosin osaa sanoa tarkkaan merkkiä, sillä lanka on löytynyt oman lankakorin syövereistä. Muistelen, että lanka on joskus ollut kaulaliinan mallissa, jonka sitten purin kun ei ollutkaan käyttöä. Nyt siitä tuli töppöset ;) Tämähän on siis erinomainen ja nopea jämälankaprojekti! Virkkuukoukkuna käytin numeron 8 koukkua.

En osaa sanoa minkä ikäisen jalkaan nämä saappaat mahtavat sopia, mut pitää joskus jonkun kaverin jalkaan nämä lykätä ;)

Voi olla, että joudun tekemään vielä toiset valkoiset töppöset noilla sydännapeilla kuten ohjeessa, nyt kuitenkin yritän käyttää näitä olemassa olevia materiaaleja :)


2 kommenttia: